Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

rPlay beta bug reports and feedbacks
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1...96979899100101102103
TOPIC: rPlay beta bug reports and feedbacks
*
#18954
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 6 Months ago Karma: 0
also managed to open the rplay.conf with vi but I cannot write to it... Tried to chmod +rwx but nothing works.When I enter insert mode it is still in read only. I can see the password being admin though... Any idea I am completely stuck
w4vz
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19039
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 6 Months ago Karma: 0
Thanks for sharing the license key. I'm able to successfully install rPlay on Raspbery B+.

Here are my findings.

Using iOS 8 on iPhone 5
AirPlay Mirroring works just for few seconds and once I tilt the phone, service crashes and iPhone no longer detects AirPlay device.

Successfully streamed Youtube audio and video.


Do we have any latest releases with bug fixes?
chandugr
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19121
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 5 Months ago Karma: 0
Any chance of getting rPlay and rDisplay trials for Windows and Android? I'd love to give them a shot.
blp042
Fresh Boarder
Posts: 19
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19122
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 5 Months ago Karma: 0
Any chance of getting rPlay and rDisplay trials for Windows and Android? I'd love to give them a shot.
blp042
Fresh Boarder
Posts: 19
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19131
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 5 Months ago Karma: 0
Hello

Firstly, thanks for the licence.

I set up rPlay on my Pi. However, not able to detect it on the Mac or my iPhone.

When I do a manual start, it gives me three warning and nothing happens after that. The device does not show up on either of my iDevices.

Please help

Thanks
roonil
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19144
Re:rPlay beta bug reports and feedbacks 5 Years, 5 Months ago Karma: 0
Never mind.

I got it working.

I deleted rPlay and reinstalled it. It works great on OSX Mavericks. Haven't got it going on ios7 yet. But it is pretty good.

Thanks
roonil
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1...96979899100101102103